diumenge, 2 de febrer del 2014

Portals educatius

Els portals educatius són una eina molt interessant per al treball docent, és per això que vull recomanar-vos un: “Edu365”. Es tracta d’un portal que havia sentit nomenar, però que encara no havia tingut l’oportunitat de conèixer-lo fent una navegació en profunditat. Aquesta web ens dóna una gran quantitat de possibilitats, divideix els recursos per etapes i dins d’aquestes, per àrees; per això, vull centrar-me en la secundària i més concretament en la llengua castellana (que és la meua especialitat).

Així doncs, trobem recursos pel que fa a la lectura en les seues diferents fases i la comprensió lectora; literatura; mitjans de comunicació i tractament de la informació; un fòrum per a compartir opinions de lectures; teoria i pràctica de l’ortografia; taller de llengua i teatre; quaderns digitals per a practicar l’escriptura; fonètica i exercicis sobre accentuació. Tot açò treballat d’una forma molt creativa i que pot ajudar a motivar als alumnes.


Per tot això i per a complementar la vostra tasca docent, us recomane aquest portal, jo ja l’he afegit al meu llistat de favorits!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada